Хуманитарна уметничка вечер во Кочани

На 13 мај, во петок  со почеток во 17.00 часот, во Центарот за култура „Бели Мугри“ во Кочани, ќе се

Share Button
Повеќе

Прешернов ден ќе биде одбележан во Кочани

В петок на 19 февруари, во 11 часот во ОУ,,Малина Попиванова“ во Кочани, Словенечкиот центар-Скопје ќе приреди програма по повод

Share Button
Повеќе