Промоција на книга со ,,Вкус на овошен сладолед”

Драги  пријатели ве покануваме денес во  Центарот за култура

Share Button
Повеќе

Култура на 29. Меѓународен саем на книгата

Голем избор на книги по саемски цени!

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Едно лето на Крит” на Анде Јанков

Издавачката куќа „Култура” ќе одржи промоција на деби-романот на Анде Јанков, книгата „Едно лето на Крит”, добитник на наградата Романијада

Share Button
Повеќе