Лебедово езеро / Swan Lake – P. I. Tchaikovsky

Опстојувајќи на сцената повеќе од 130 години, „Лебедово езеро“ е без сомнение најголемото балетско дело на сите времиња

Share Button
Повеќе

Изведба на балетскиот спектакл “Лебедово езеро”

Во петок, 30  октомври 2015 г. со почеток во 20 часот, во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската

Share Button
Повеќе

Двојната изведба на балетскиот спектакл „Лебедово езеро“

Во среда, 28 и во петок на 30 октомври 2015 г. со почеток во 20 часот, во Македонската опера и

Share Button
Повеќе