Попусти во Магор!

Во февруари важи истиот новогодишен попуст . Издавачката куќа Магор ги продолжи големите попусти и во февруари

Share Button
Повеќе

Новогодишна журка во Магор! Нова е, добра ќе е!

После толку журки до превртување од играње. После толку познанства за цел живот. Симпатии, љубови, кратки караници,

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Темната соба“ од Исак Роса

Во вторник, 17.11.2015 г., со почеток во 20.30 ч. во кафе-книжарницата Магор ќе се одржи промоција на македонскиот превод на

Share Button
Повеќе