МНТ Супернова 2018, соѕвездие на добрата забава!

Нашата посада е подготвена! МНТ СУПЕРНОВА 2018, соѕвездие на добрата забава!

Share Button
Повеќе

23-ти Март Госпоѓа министерка во МНТ

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА

Share Button
Повеќе

,,Брачна игра” во Македонски народен театар на 27-ми Ноември

„БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна меланхолија!? Здодевност!? Баруштина!? Очај!? Здодевност!? 50 години!? Хистерија како гром од ведро

Share Button
Повеќе

Квартет

Премиера „КВАРТЕТ“ Автор: РОНАЛД ХАРВУД Режисер: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА Улоги: Џин Хортон…………. ЛИЛЈАНА ВЕЛЈАНОВА Сесили Робсон ………… КАТИНА ИВАНОВА Реџиналд Пеџит

Share Button
Повеќе

Маша и Медо во Македонски народен театар

„Маша и Медо“ спектакуларната руска детска претстава премиерно во Македонски народен театар

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези

Претставата ќе се одржи во Македонски народен театар, картите може да се набават на каса по 300 денари. Претстава која

Share Button
Повеќе

Животот е прекрасен

Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот,

Share Button
Повеќе

Брачна игра

Претставата ќе се одржи во Македонски народен театар на 12 ноември(Утре) со почеток во 20:00 – 21:15. „БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО

Share Button
Повеќе