ГЛАСАЊЕ – МАРС 2016

ГЛАСАЊЕ за РАДИСКИ ХИТ 2016 ПО ИЗБОР НА ФАНОВИТЕ Кликни LIKE за еден изведувач, односно неговата песна и дај му

Share Button
Повеќе

Познати сите детали за претстојниот Македонски радиски фестивал МАРС 2016

Македонскиот радиски фестивал – МАРС 2016 ќе се одржи на 21 ноември 2016 година во МОБ – Скопје. КЦ Александар Македонски

Share Button
Повеќе

Конгрес центар Александар Македонски ви најавува

Елена Ристеска&Панчо (КАКО ДА СЕ РАДУВАМ) ќе настапат на овогодинешниот Македонски Радиски Фестивал МАРС2016, 21 Ноември (20:30h) во МОБ.

Share Button
Повеќе

Најава на деветтото издание на МАРС2016

Македонскиот радиски фестивал МАРС 2016 ќе се одржи на 21 ноември, вторник,  во Македонската опера и балет (МОБ). Финансиски  поддржан

Share Button
Повеќе

10 знаци за живот во вселената

Дали сме сами во универзумот? Alltime 10s каналот на youtube  има направено видео за 10 факти за вонземјани во нашиот

Share Button
Повеќе