Последните фотографии од познати личности

Гледајки ги фотографиите од некој кој пред почине може да биде вознемирувачки, а до некаде и фансцинантно. Ние ви спремивме

Share Button
Повеќе

50 црно-бели фотографии направени со познати личности во периодот од 1970 и 1980 од Norman Seeff

Сигурно го познавате Norman Steef, тој е човекот кој има направено прекрасни фотографии од познати личности како Tina Turner и

Share Button
Повеќе