Бесплатно предавање: Маркетинг концепти за генерациите X, Y, Z

Таргетирај паметно според спецификите на генерациите! 💡

Share Button
Повеќе

Ulrike Syha (12 јуни 2018, Кино Култура, предавање и работилница)

Со големо задоволство Ве известуваме дека на 12 јуни 2018, Македонскиот центар на Интернационален театарски институт, иницира, дизајнира и организира

Share Button
Повеќе

Проф. Гоце Наневски, предавање на тема: Land art

Креативен Викенд Ве поканува вторник, 28 март 2017 год.

Share Button
Повеќе

ВИЗАНТИСКИТЕ ПЕЧАТИ ОД СКОПСКО КАЛЕ

Проф. д-р Роберт Михајловски од Универзитетот Ла Тробе во Мелбурн, Австралија ќе одржи предавање во вторник

Share Button
Повеќе

Предавање на Владимир Јанчевски

“Конфликтни слики во јавниот простор; Интерпретации на(спроти) провокации” е наречено предавањето на Владимир Јанчевски, 

Share Button
Повеќе