Македонски пливачи подготвени за Европското првенство во пливање во Копенхаген

Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството на

Share Button
Повеќе

Среќен ти роденден Македонска филхармонија – симфониски концерт и изложба

Македонската филхармонија со гордост ја најавува прославата на својот 73 роденден.

Share Button
Повеќе

МКЦ слави 45 години од постење

Како и изминатите 5 години, така и оваа, програмата во новата година ја започнуваме со настанот насловен „Роденден“.

Share Button
Повеќе