ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018

Меѓународното жири на 5. Интернационален фестивал на комедијата „Гола месечина“ 2018, што се одржа од 18 до 24 јуни, во

Share Button
Повеќе

Театар комедија ве кани на ,, Гола Месечина”

Меѓународен театарски фестивал на комедијата „Гола месечина“ кој започнува утре 18.06.2018 и трае до 24.06.2018 за повеќе информации на официјалната

Share Button
Повеќе

Првин ќе ме земеш, после ќе ме…

УРНЕБЕСНА КМЕДИЈА во која на средба „НА СЛЕПО“ во едно реално шоу се сретнуваат Ѓорѓи Мучев

Share Button
Повеќе

Лисистрата – Стоби 2015

НУ Театар Комедија – Скопје и АртМедиа Ви ја прикажуваат претставата Лисистрата, во четврток (17 септември), 20:00 часот, во велешкиот

Share Button
Повеќе