Пролетно издание на филмскиот фестивал Скопје Синема Сити

На 20 и 21 април 2018 г., во Кинотека на Македонија, филмскиот фестивал за музички документарни филмови Skopje Cinema City

Share Button
Повеќе

ЕХО Фестивал на планински филм 2016

Возбудени сме што ја имаме честа да го најавиме 7то издание на ЕХО Фестивалот на планински филм. Повторно ќе се

Share Button
Повеќе