#ФораЕДаСиЗдрав – Прв центар за Ајурведа, Јога и Медитација

На 1 февруари со почеток во 19:00 часот, со особена чест Ве покануваме на супер дружба и презентацијата на првиот

Share Button
Повеќе

Видео: Јога за љубителите на вино

Ако сте љубители на виното и сакате да останете во форма со јога, тогаш следното забавно видео ќе ви покаже

Share Button
Повеќе

БИДИ АКТИВЕН -ИЗБЕРИ ЈОГА

Јогата е совршен избор за секого, преку смирувачки начин да се пронајде мирот кој на сите нас ни е потребен.

Share Button
Повеќе