ЈУБИЛЕЈОТ: 70 ГОДИНИ КОНТИНУИРАНА РАБОТА НА ДКЦ “КАРПОШ“ ОДБЕЛЕЖАН СО СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА

На 06.06.2018 година (среда) во Македонскиот Народен Театар, со почеток од 20:00 часот,

Share Button
Повеќе