Најголемиот хрватски авантурист на Викенд: Како станав првиот хрватски и 26-тиот човек во светот кој го освои Јужниот Пол

Преживување во пустината каде што не живее ниту едно живо суштество и притоа да пешачите околу 1200 километри за 48

Share Button
Повеќе