Пријавувањето за 6-та Авицена Женска трка е отворено!

Денес, 01.02.2018, официјално се отвора пријавувањето за Авицена Женската трка 2018. 6-та трка ќе се одржи во недела,

Share Button
Повеќе

1.500 натпреварувачки на Авицена Женска трка го втемелија здравиот начин на живеење

Во организација на Сојуз на Спортови на Скопје,

Share Button
Повеќе