Сите предизвици за брендовите, потрошувачите и огласувачкиот пазар во време на вештачка интелигенција

Директно од Њујорк, во Ровињ пристигнува Џејсон Јерциновиќ, визионерски дигитален маркетер и глобален директор за маркетинг иновации во американската агенција

Share Button
Повеќе

BalCannes: Најдобрата агенција од Регионот ќе оди во Кан!

Според изборот на стручно жири најдобрите 25 проекти ќе ја освојат наградата “BalCannes“ Сите агенции за маркетинг и комуникација од

Share Button
Повеќе