Владо Јаневски // 25 години соло кариера / 05 август, Охрид

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО ОХРИД! Големо задоволство ни е да ви објавиме дека легендарниот Владо Јаневски после пауза

Share Button
Повеќе

ПОРАДИ ЛОШИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ, КОНЦЕРТОТ НА ZUCCHERO ПРЕФРЛЕН ВО СЦ “БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ” ВО ОХРИД!

Драги пријатели, Бидејќи ова лето си поигрува со нас, а на нас како организатори најбитни ни се безбедноста на публиката

Share Button
Повеќе