Бесплатен локален семинар во рамките на проектот CreArt

Град Скопје и ЈУ КЦ Александар Македонски (Универзална Сала) организира бесплатен локален семинар на тема ,,Социјално осигурување и оданочување на

Share Button
Повеќе

Европскиот ден на уметничка креативност

Град Скопје, на 21 март 2018 год. ќе го започне одбележувањето на “Европскиот ден на уметничка креативност“,

Share Button
Повеќе