„Приказна за тркалото“ – детска театарска претстава

Претставата ,, Приказна за тркалото” е наменета за деца од 18 месеци до 9 години. Ве очекуваме во Бабец Театар

Share Button
Повеќе

Детска ликовна работилница

Идејата на проектот е преку едукативни и уметнички работилници, низ игра, да се стимулираат најмладите жители на општина Центар на

Share Button
Повеќе

СНЕЖАНА И 7те ЏУЏИЊА – Балетска претстава за деца

15.01.2017 12.00ч. Билетите по цена од 200 денари се во продажба на

Share Button
Повеќе