Македонскиот диџеј ГАЛОСКИ го распродаде V2 еден од најпознатите клубови во Токио.

Еден од најуспешните диџеи и продуценти од земјава ГАЛОСКИ со огромен успех на својата мини турнеја во Јапонија. Галоски успеа

Share Button
Повеќе