Најновата двојазична збирка на Vladimir Martinovski

Најновата двојазична збирка на Vladimir Martinovski, „Сонувани и будни бесни/Dream and awaken poems“ веќе е достапна во книжарниците низ Скопје. Едно

Share Button
Повеќе