Fu-Ching-Gido \ Светлост \ Avadarxi Ensemble (во Винил)

King Gong ви ги претставува FU-CHING-GIDO (Токио, Јапонија), Светлост (Скопје, Македонија) и Avadarxi Ensemble (Кавадарци – Скопје – Шангај). *** FU-CHING-GIDO

Share Button
Повеќе