FAITHLESS DJ SET ВТОРИ ХЕДЛАЈНЕРИ ВО ПРВИОТ ВИКЕНД НА SKOPJE CALLING FESTIVAL!

Како што веќе знаете, ALAN WALKER е ултимативниот хедлајнер во првиот викенд на фестивалот SKOPJE CALLING, на 02-ри јуни 2018. 

Share Button
Повеќе