Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО

Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО Место: Дом на култура – Македонски Брод Време : 20h // 24.07

Share Button
Повеќе

Предновогодишен хуманитарен базар на ракотворби

Во пресрет на новогодишните празници, израдувајте се себе си и израдувајте ги вашите најблиски со најубави,

Share Button
Повеќе