„Шампионите за вас“ со цел да обезбеди подобра иднина и да ги изгради идните шампиони на Македонија

Македонските спортски ѕвезди со поддршка за Проект Среќа Хуманитарната природа на спортот ги спои најголемите спортисти во Македонија за една

Share Button
Повеќе