Дводневна работилница

Она што го гледаме надвор од себе е резултат на она кое го носиме длабоко во себе.

Share Button
Повеќе

ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА ПО ПРОГРАМАТА “КРЕИРАЈ СЕ СЕБЕСИ“

Дали постојано се соочувате со исти или слични

Share Button
Повеќе

Денеска 21.3 предавање со Илина Ведран

Сите ние се раѓаме со способност свесно да ги создаваме своите искуства, но често не превземаме ОДГОВОРНОСТ за да можеме

Share Button
Повеќе

Работилница за Врски и Односи

Дали некогаш сте се прашале зошто некои одредени околности постојано ви се повторуваат? Тоа е најинтересното прашање кога се бавиме

Share Button
Повеќе

Дводневна работилница

Оваа моќна дводневна програма креирана лично од Лујза Хеј, ќе ви пружи знаење, разбирање, инспирација, ќе научите конкретни алатки кои

Share Button
Повеќе

КАЖИ ДА НА ЖИВОТОТ

Замислете како би изгледал вашиот живот кога би се отвориле за повеќе можности. Кога на сите работи кои доаѓаат би

Share Button
Повеќе