„Шубертова вечер“ со Марија Ѓошевска

Во понеделник (20 ноември) со почеток во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија,

Share Button
Повеќе

изведба на камерната оперска претстава „Р И Т А“ 17.09.2016 / 20.00 ч.

Во сабота, 17 септември, 2016 г. со почеток во 20 часот, на Малата сцена во Македонската oпера и балет ќе

Share Button
Повеќе