Дуа Липа со концерт гостува во Косово

На наше огромно задоволство ја споделуваме со Вас информацијата за претстојниот настан кој веруваме дека ќе наиде на воодушевување на

Share Button
Повеќе

JAX JONES & ALEX ADAIR ЗАЕДНО СО MARTIN GARRIX НА SKOPJE CALLING 2017!

Ве информираме дека се познати сите детали околу останатите

Share Button
Повеќе