ПОЕТЕСАТА И ПИСАТЕЛКА ВИКТОРИЈА ПЕТРОВСКА НА ЛИТЕРАТУРНИTE МАНИФЕСТАЦИИ ОДДРЖАНИ ВО НЕГОТИНО

Младата и исклучиво талентирана поетеса и писателка Викторија

Share Button
Повеќе

„Златна Оревокршачка“ 2017 – Награда на МОБ

Балетот на Македонската опера и балет, на меѓународниот фестивал за танц ја доби престижната награда

Share Button
Повеќе