Да му помогнеме на малиот Никола кој заболува од Церебрална парализа и епилепсија

Малиот Никола Буковски боледува од церебрална парализа и епилепсија, треба да се лекува во Пухуа Интернационал – Пекинг. Со третманот

Share Button
Повеќе