Office 365 за подобра едукација, настава и учење

Во Скопје Мериот Хотел од страна на 10-те финалисти на 365 challenge беа претставени придобивките од Office 365.

Share Button
Повеќе

Предизвик за наставниците кој ќе ја зголеми ефикасноста во образованието

Секој детаљ кој се применува во функционалноста на алатките на Microsoft како Sway, One Note Staff, One Note Classbook, One

Share Button
Повеќе

365 Challenge: Microsoft со предизвик за зголемување на продуктивноста во образованието

Microsoft го оствари следниот чекор кон целосна дигитализација на образовниот систем овозможувајќи

Share Button
Повеќе