Фотографии од убавините на преспанско езеро

Прекрасни фотографии од Преспа направени од фотографот Игор Мундишов.

Share Button
Повеќе

Откријте ги двете сини бои на Пелагонија

Пелагонија е создадена за незаборавни авантури и во секој дел од овој регион

Share Button
Повеќе

Се обновува состојбата на едно од најстарите езера во светот

Се враќаат автохтоните видови поради подобрувањето на

Share Button
Повеќе