We Will Rock You

Град Скопје, Градски летен парк, Македонска филхармонија и Младински културен центар, го најавуваат најголемото

Share Button
Повеќе

Рокерите „Галија“ оваа сабота со концертен настап во Стара Скопска Чаршија

Српскиот рок бенд „Галија“ оваа сабота (21.01) со почеток во 22:00 ќе настапи во пивницата „Стар Град“ во Старата Скопска

Share Button
Повеќе