Depeche Mode – International Tribute by Sneakers во Скопје

Родени во 1995 година во Италија, SNEAKERS го прераснуваат стереотипот на трибјут бенд – постанувајќи сериозна атракција на Италијанската њу

Share Button
Повеќе