Стенд Ап Улици На Скопје 7 Јули Плоштад Вмро Скопје

Урнебесна вечер со едни од најдобрите стенд ап комичари на Балканот, Пеѓа Бајовиќ, Срџан Олман

Share Button
Повеќе

Вечера и смеење до солзи

Бевте ли на минатиот stand-up на Никола Тодороски?

Share Button
Повеќе