Таксират части: Inner Circle • плато МКЦ

Легендарните „лоши момчиња на регето“ INNER CIRCLE ќе настапат на роденденската #ТАКСИРАТ20 прослава која ја организираме во соработка со МКЦ Скопје, Пакомак

Share Button
Повеќе

Шизици, уживајте без ризици @Таксират

Шизици уживајте без ризици! Тестирај се, заштити се, не дискриминирај… …и биди во МКЦ на 1 декември на настанот посветен

Share Button
Повеќе

Утре 27.11 Монти Пајтон Спамалот во Скопје @Таксират18

Монти Пајтоновиот „Спамалот“, музичката комедија базирана на филмот „Монти Пајтон и Светиот Грал“ и еден од најпопуларните бродвејски мјузикли досега,

Share Button
Повеќе

Jean-Michel Jarre во Скопје @Таксират 18

Пасворд Продукција со гордост го најавува ЛЕГЕНДАРНИОТ ЖАН-МИШЕЛ ЖАР ЗА ОТВОРАЊЕ НА 18-OT ТАКСИРАТ!

Share Button
Повеќе