ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на

Share Button
Повеќе

Саем на книгата, туризам и денови на образование и кариера од 04 до 10 април

Од 4ти до 10ти април Саем на книгата ќе ја улови имагинацијата на

Share Button
Повеќе