Биографија на ВЕРЕВЕРЕ-ЛАЈКИНГ ГНЕПО

Биографија   ВЕРЕВЕРЕ-ЛАЈКИНГ ГНЕПО е родена на 1 мај 1950 год во Бонде, Камерун. Живеела на Брегот на Слоновата коска

Share Button
Повеќе

ВЕРЕВЕРЕ ЛАЈКИНГ, Брегот на слоновата коска (Африка)

Еден ден Човекот реши да си постави прашања себеси пред огледало (публика)

Share Button
Повеќе