Утринско кафе со Викторија Петровска : Првото кафе ми е резервирано за со колегите од Телевизија

Со оглед на тоа дека од неодамна сум дел од екипата на ТВ Сонце денот ми почнува порано од претходно,

Share Button
Повеќе

Интервју со младата и талентирана поетеса и писателка Ружица Стојановска

Ајде прво да започнеме со тоа која е Ружица? *Ружица е едно младо амбициозно девојче кое се труди секогаш да

Share Button
Повеќе

МЛАДА, АМБИЦИОЗНА, ТАЛЕНТИРАНА, НАГРАДУВАНА

Младата и успешна поетеса и писателка, апсолвентка на Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ во Скопје,

Share Button
Повеќе