Fu-Ching-Gido \ Светлост \ Avadarxi Ensemble (во Винил)

King Gong ви ги претставува FU-CHING-GIDO (Токио, Јапонија), Светлост (Скопје, Македонија) и Avadarxi Ensemble (Кавадарци – Скопје – Шангај). *** FU-CHING-GIDO

Share Button
Повеќе

Doodle challenge Dreadpen and Vinyl 20/06/2018

Со David Ristevski – Dreadpen во еден неформален муабет дојдовме на идеја да организираме еден doodle challenge. Идејата е следна ќе оставиме

Share Button
Повеќе

Божиќен Концерт PMG Kolektiv vo Vinyl

PMG Kolektiv ќе отсвират пригоден божиќен концерт

Share Button
Повеќе

Денеска South Park во Винил

Четврток South Park Винил стандард забава.Денеска денот се погоди топличко ве

Share Button
Повеќе

Неделна Винил програма 01.03 – 04.03

Неделна Винил програма 01.03 – 04.03.2017:

Share Button
Повеќе

DJDJ & Malen – шо поише?

Дечки на мое големо барање во Винил / Vinyl во Вторник ќе пуштаме со DJDJ пак музика. Не правам евент

Share Button
Повеќе

Неделна Винил програма 09.02 – 11.02

Неделна Винил програма 08.02 – 11.02.2017:

Share Button
Повеќе

Lea & The Screws четврток 02.02.2017

Lea & The Screws во четврток во Винил.

Share Button
Повеќе

Hip Hop Funky Grooves со Тони Зен pt.2

Џорџ Клинтон, Џејмс Браун и Слај Стоун седнати, леат солзи и псујат по браќата Нигеријци. Поербап фанкери испаднава од нив.

Share Button
Повеќе