Андријана Поп Арсова го урна маратонскиот рекорд во Македонија

Скопје, (06.05.2018) 14-то издание на Виз Ер Скопски маратон официјално заврши и истиот беше исполнет со одлична атмосфера благодарение на

Share Button
Повеќе

Виз Ер Скопски маратон 2017

МК / 13-то издание на најмасовната спортска манифестација

Share Button
Повеќе