Хотелска соба од два света

Украинскиот уметник Павел Ветров, креирал прекрасна хотеллска соба која се базира на уличен хаос, графити, и ладен, секојдневен, минималистички дизајн. Ветров вели дека се инспирирал од делото TILT’s Panic Room на еден француски уметник, кое претставува слична соба  преполовена на улична уметност / графити и чистота.

Овој дизајнер работи во украинската фирма Архивизер која се занимава со 3Д дизајнирање и визуелизација. Павел е задолжен за дизајнирање на собите, па погледнете го неговото дело!

[su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″ link=”lightbox”][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк