5 Мобилни телефони кои треба да излезат во 2015-та година

Во ова видео ќе ви прикажеме 5 смарт телефони кои треба да излезат во текот на 2015-та година. Наменето за оние кои го следат трендот и сакаат да поседуваат најдобар телефон со јак процесор, добра камера и убава маска мазна како онаа на „HTC“, „Asus Zenfone“, „Sony Xperia“, „Oneplus“ и се разбира еден од најпродаваните телефони од брендот „Samsung Galaxy“. Погледнете го видеото па размислете кој ќе биде следниот телефон што ќе го купите.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк