14 годишно девојче ја пее „See You Again – Wiz Kalifa“

Извонредна верзија од Виз Калифа и Чарли Пут синглог од познатиот филм „Брзи и бесни 7″ – Хит синглот е моментално на врвот на„Billboard’s charts“ оваа недела, но нашето внимание го привлече Џанин Вигел, 14 годишно девојче од Тајлнад, која креирала кавер од познатата песна и ја прикачила на YouTube.

 

Со својот кристален глас оваа девојка предизвика поголем копнеж и болка интерпретирајќи ја песната која претставуваше завршеток на филмот „Брзи и бесни 7″. Само да потсетиме дека оваа песна е посветена на глумецот Паул Волкер кој почина во собраќајна несреќа на 13 ноември 2013 година, на 40 годишна возраст. Погледнете ја изведбата на младата девојка.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк