Полицаец го одвлекува вниманието на малото девојче откако татко и загина во сообраќајна несреќа

Моменталалната трагична слика покажува како еден полицаец од Бриџтон-Колорадо, како теши мало девојче кое го загуби татка си во сообраќајна несреќа. 6 лица вклучувајќи 4 деца, беа заглавени во превртениот СУВ во 9:30 на патот Л-76, животот го загубил само татко-то. Нај старото дете има 5 години , а најмладото било бебе кое седело нс бебешко седиште и било врзано со каиш. Очевидец пријавил дека колата се превртила откако се дупнала гумата.

73% од патниците кој користеле ремен во кола, прежиевеале катострафални сообраќајни несреќи според статистиките од 2003-тата. Оваа проценка покажува дека 255,000 животи во Америка се спасени, па така попаметно е при секое патување да го врзете ременот.

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк