Втор официален собир на „FIAT“ клубот од Македонија

Официјалното дружење на сопствениците на „FIAT“ возила кје се одржи по втор пат во Македонија на 28-ми Јуни (недела) во 13 часот и тоа на паркингот кај авиончето во населбата Аеродром.

„FIAT“ клубот ги поканува сите сопственици па и само љубители на „FIAT“ возилата на втора незаборавна дружба.
[su_slider source=”media: 562,561,560″ limit=”3″ link=”lightbox” width=”640″ height=”340″ title=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3″ speed=”4000″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Share Button