Специјалните ефекти во 90-тите

Многу луѓе имаат кажано дека ефектите на новите филмови се многу нереални во споредба со оние од пред 10/20 години. Очигледно „CGI“ (компјутерско генерирана имагинација) премногу се користи овој период, и како што може да се забележи, не им оди баш како што треба.

Што мислите вие?

[su_youtube url=”https://youtu.be/PRh1SC7SV2o”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк