Шекил О’нил изведува слободни удари

На турнирот „Greenbriar Classic“, Шекил направи мала пауза и изведуваше слободни удари на терен, со голф топче.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TfS5osdSSqE”]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк