Борба помеѓу роботи

Деновиве во Виена се одржува „Robochallenge 2015“ , тоа е една голема борба помеѓу 18 роботи наеднаш. „Battle Bots” е супер, но  борбите помеѓу 2 роботи не се интересни повеќе.

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qLp4phGL41s”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк