Еволуција на Нинтендо

Од „Gameboy“ до „Nitendo Wii U“,  погледнете ја еволуцијата на најпознатата конзола Нинтендо   од 1980-та година па се до денес![su_youtube url=”https://youtu.be/sQzUuKJgSEY”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк